Gratis levering ved køb af drikkevandskølere

Drikkevandskølere til private virksomheder, kontor, skoler og hospitaler

Fremhævede produkter

Drikkevandskølere med mange fordele

Drikkevandskøleren har gennem mange år været anset som et apparat man kun ville finde på et kontor. Men over tid er mange hospitaler, skoler, fritidsforeninger, institutioner og mange andre typer virksomheder begyndt at bruge dette produkt.

Men også drikkevandskølere til private hjem er steget markant de seneste år. Nem og hurtig adgang til iskoldt vand eller varmt kogende vand er blevet meget populært i privaten. Drikkevandskølere tilskynder folk til at drikke mere vand, og er derfor i sig selv et glimrende incitament til at anskaffe sig en.

EasyWater er stolte af at kunne tilbyde en bred vifte af drikkevandskøler løsninger til både private virksomheder, offentlige institutioner eller private hjem. EasyWater har over femten års erfaring i at levere professionelle drikkevandsløsninger af høj kvalitet på tværs af Danmark. Vi sætter en ære i at levere som lovet til vores kunder. Vores serviceløsninger sikrer, at din maskine altid er funktionsdygtig og at hygiejnen er i top.

Danmarks bedste priser på drikkevandskølere

Såfremt vi Ikke har den bedste pris, kontakt os da venligst på mail: info@easywater.dk eller tlf. 29 12 16 17

På Easywatershop.dk har virksomheder mulighed for enten at få tilsendt en faktura eller for online betaling - det vælger du i check-ud forløbet når du handler. .

Fri levering ved køb af drikkevandskølere (gælder brofaste øer i Danmark).

Easywatershop leverer, servicerer, og monterer drikkevandskølere i hele Danmark

Kontakt gerne salgsafdelingen for råd og vejledning inden bestilling.

Mandag - Fredag 8.00 - 20.00
Lørdag - Søndag 10.00 - 16.00